Bingo Dansant  29 juli

Bingo is bij uitstek een zittende activiteit; de enige keer dat er gelopen wordt is om een “bingo” te laten controleren en de prijs in ontvangst te nemen. Waarom niet eens een keer wat anders ?

We gaan het gewoon eens proberen !!!

op zaterdagavond 29 juli organiseren we een Bingo – Dansant dat een mengvorm is van een gezellige avond met muziek en dans afgewisseld met  stille, spannende momenten van de Bingo. De muzikale omlijsting zal weer worden verzorgd door onze DJ Eric en de Bingo is natuurlijk weer in handen van Bep en mijzelf.

U kunt zich zoals altijd opgeven bij Cobie van der Lugt, meestal aanwezig in de Instuif op dinsdagmiddag, donderdagochtend en donderdagavond en u weet het inmiddels wel : Je bent pas ingeschreven als je betaald hebt.

 

Cobie van der Lugt en Bep Kok.

Dus, hou je van gezelligheid, een muziekje en een dansje en wil je tegelijkertijd óók nog een gokje wagen, kom dan naar de Bingo-Dansant op 29 juli.

Deelnamekosten voor deze avond zijn € 6,50 p.p. dit is inclusief iets lekkers en de muziek. Voor het meespelen met de Bingo is de inleg € 1,- per kaartje.

Zet maar in uw agenda 29 juli, zaal open vanaf 19.30.