Dinsdag 3 Mei is er weer een leuke reis.

 

Vertrek is om 8.30 vanaf de Bethlehemkerk richting Posbank; onderweg genieten we van een kopje koffie/thee met iets lekkers. In de Posbankregio  ontmoeten we onze gids Irene, zij vertelt u alles over de regio met de mooie natuur, het is heuvelachtig en tot wel 90 meter hoog.

Na de rondrit gaan we naar de Achterhoek voor een ‘Achterhoekse-streekgerechten-Proeverij’ met Steffan Jolink. Heerlijke streekmaaltijdsoepen (bv Humkes- en Pastinaaksoep). Vervolgens neemt Steffan u met zijn vermakelijke verhaal mee terug in de tijd. Verder is er een buffet van warme en koude streekgerechten. Live cooking bereidt Steffan voor u balkenbrij, poddik, bakbloedworst, en voor de laatste gaatjes wentelteefjes.

Na deze heerlijke lunch gaan we naar Museum Smedekink; dit is een Achterhoekse museumboerderij met leuke oude stijlkamers en muziek uit een oude grammofoon. Er zijn live demonstraties en in de ontvangstruimte kunt u voor eigen rekening nog een consumptie gebruiken.

Omstreeks 17.00 vertrekken we weer naar Papendrecht waar we omstreeks 19.00 aankomen.

De kosten voor deze reis zijn 59.00 PP. U kunt een annuleringsverzekering afsluiten voor deze dag voor €3,- p.p. Als u dit wenst, geef dit meteen door bij aanmelding.

Opgeven en vragen bij Sonja ten Brink tel: 0786153175 of mail  stbrink@kpnmail.nl Bij opgave graag ook uw telefoonnr. Vermelden. En geb datum i.v.m. verzekering

Zorg dat u uw QR-code én mondkapje bij u heeft !!!!