De Ertepeller houdt u fit !

2 x per maand op de woensdagochtend kunt u van 09.30 - 10.00 deelnemen aan het beweegprogramma 

" De fitte Ertepeller ".  Samen met leeftijdsgenoten doet u een half uur allerlei oefeningen die bedoeld zijn om de spieren zo soepel mogelijk te houden. De oefeningen zijn vrij eenvoudig, niet te zwaar en kunnen ook thuis worden gedaan. Per les komen verschillende spiergroepen aan de beurt .

Het tempo en de moeilijkheidsgraad is/wordt aangepast aan de mogelijkheden van de deelnemers, waarbij geldt dat "niets moet". Belangrijkste is dát u beweegt en vooral niets forceert. Kunt u een bepaalde oefening niet doen vanwege een beperking? Gewoon die oefening NIET doen; er zijn er genoeg die u daarna wél kunt doen.

Iedereen kan meedoen; een topconditie hoeft écht niet. Ook speciale kleding is niet nodig. Aan te raden is om vooral makkelijk zittende kleding te dragen, niet te strak en  soepele schoenen aan te trekken.

De lessen worden gegeven in de grote zaal in de Instuif, die daarvoor apart moet worden gehuurd. Hierdoor kunnen wij deze activiteit niet gratis aanbieden, maar moeten wij om een maandelijkse bijdrage vragen van € 5,-.

Heeft u interesse ? Als er voldoende belangstelling is starten de lessen op 5 september. U kunt zich opgeven bij Fred Kuijvenhoven tel 0630375511 of via het aanmeldformulier.