Auto Maatje Papendrecht

 

Start ANWB AutoMaatje Papendrecht

Sterk Papendrecht start binnenkort met het project ‘ANWB AutoMaatje’ en is op zoek naar vrijwilligers. Bij ANWB AutoMaatje vervoeren vrijwillige chauffeurs andere inwoners die niet in staat zijn met eigen of openbaar vervoer te reizen. AutoMaatjes brengen hen zo letterlijk terug in de maatschappij. Bijvoorbeeld naar de kapper, de huisarts of het ziekenhuis, maar ook weer lekker op de koffie bij een vriendin. Naast vervoer is het persoonlijke contact en elkaar een handje helpen van groot belang. Het eerste ritje zal 20 december plaatsvinden.

 

Vrijwilligers gezocht
Om te kunnen starten met ritjes is Sterk Papendrecht op zoek naar vrijwilligers. Daarbij gaat het om chauffeurs én coördinatoren die de ritjes gaan plannen. Vind je het leuk onderdeel te worden van ANWB AutoMaatje? Dinsdag 5 december is er een informatiebijeenkomst voor nieuwe vrijwilligers van 10.30-11.30 bij Sterk Papendrecht aan de Veerweg 127. Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met de coördinator Sascha Zonneveld via 06-29216056 of automaatje@sterkpapendrecht.nl

 

 

Aanmelden voor ritjes vanaf 20 december mogelijk
Vanaf woensdag 20 december kunnen inwoners die gebruik willen maken van ANWB Automaatje zich aanmelden bij Sterk Papendrecht. Aanmelden kan door op werkdagen (maandag t/m donderdag) tussen 9:00 en 12:00 uur te bellen naar de receptie van Sterk Papendrecht op 078 - 6154741 of te mailen naar automaatje@sterkpapendrecht.nl. In een persoonlijk gesprek wordt kennisgemaakt en uitgelegd hoe het werkt.