Fietstocht  8 september 2023

In vervolg op de geslaagde fietstocht in mei organiseren we in september weer een  fietstocht. Lengte van deze tocht  is ongeveer 20 kilometer en gaat voornamelijk over fietspaden . Het tempo is zeker niet te hoog en een normale conditie is voldoende. Na ongeveer 1 uur zal er een pauze worden gehouden. . De eerste tocht start om 10.00 uur vanaf de Instuif in de Goudenregenstraat en zal om ongeveer 12.30 uur worden afgesloten met een gezamenlijke lunch in het clubgebouw.

De tweede tocht , die gelijk is aan de eerste tocht, zal echter starten met de lunch in de Instuif om 12.30 uur. Na afloop van de lunch stappen de deelnemers op de fiets voor de fietstocht. Ook hier zal onderweg een pauze worden ingelast voor koffie of thee. We verwachten dat de deelnemers weer rond 15.30 uur zullen terugkeren bij de Instuif in Papendrecht.

Voor beide tochten geldt dat er door ons voor voldoende begeleiding zal worden gezorgd in beide groepen. De tocht is geschikt voor fietsen en scootmobielen met een actieradius van circa 25 km en een minimum snelheid van 13 km per uur.

Samen naar buiten, heerlijk toch ?

 De kosten voor deelname inclusief lunch bedragen € 7,50 per persoon. Voor dit bedrag krijgt u in de pauze ook nog een kop koffie of thee aangeboden. Kortom voor het bedrag hoeft u het inschrijven niet te laten. Er is een maximale deelname van 20 personen per tocht. Opgeven kan bij Cobie van der Lugt, telefoon 06-48610813 tot uiterlijk 1 september 2023. Betaling bij inschrijving in contanten bij Cobie of door overschrijving op onze rekening NL64INGB0007122257 ten name van Seniorenbond de Ertepeller onder vermelding van fietstocht  15 september