Lustrumnieuws no. 1

In de 2 laatste Ertepellers heeft u kunnen lezen dat we volgend jaar 5 jaar bestaan en dat we dat gaan vieren. Volgend jaar ? Dat is nog ver weg; klopt, toch zijn we maar vast begonnen met de voorbereidingen. Het belangrijkste is natuurlijk een datum. Onze bond is op 10 november 2015 opgericht dus een feest op de 10e ligt voor de hand, ware het niet dat 10 november 2020 op een dinsdag valt, kan lastig zijn qua organisatie. Opschuiven dan maar richting het eind van de week. Vrijdag dan, oeps, dan is het de 13e, is misschien óók niet zo handig. Dan wordt het toch gewoon ZATERDAG 14 NOVEMBER 2020 !!!!

Waar en hoe laat, dat moet nog worden ingevuld, maar het wordt waarschijnlijk een middagprogramma. Over programma gesproken, dat is nog niet eens zo eenvoudig.
Het bestuur wil en kan dat niet alléén bepalen, daarom is er een jubileumcommissie benoemd die tot taak heeft het feest te organiseren. De commissie bestaat uit 5 personen, te weten Mia Verver, Marjo Schilt en Cees Leeuwis namens de leden en Coby van der Lugt en Fred Kuijvenhoven namens het bestuur .
Zo, dat is mooi, dan kunnen we het werk dus mooi aan de commissie overlaten en zal het wel goed komen. Dat is wel héél erg makkelijk geredeneerd; natuurlijk zal de commissie haar best doen om een leuk feest in elkaar te zetten, maar Tja, wat is leuk ???
Nou daarvoor hebben we nou juist U nodig!

Met ±350 leden die allemaal een familie-, vrienden- en kennissenkring hebben moet er vast wel iemand te vinden zijn die ideeën heeft hoe je zo’n feestje moet bouwen. Eén suggestie hebben we al binnen, nou de rest nog. Kom op mensen, waar zit dat veelbelovende bandje, die buiksprekende oom of die grappige buurman.
Een leuk feest gaat het zeker worden, denk mee, het moet toch ook UW feest worden?
Uw reacties kunt u kwijt bij elk lid van de jubileumcommissie, maakt niet uit hoe, spreek ze persoonlijk aan, bel ze op of stuur een mailtje of whatsapp. Elk idee hoe we het feest kunnen vormgeven is welkom, dus laat u horen !!!
Namens de Jubileumcommissie
Fred Kuijvenhoven